Over mij

Angelina's Kids Design _ unieke gepersonaliseerde kraamcadeaus, rompers met naam en brievenbus kraamcadeau pakketten
Angelina’s Kids Design – Unieke illustraties voor gepersonaliseerde kraamcadeaus en kinderkamer decoratie

Ik ben Angelina, getrouwd en moeder van een dochtertje van 4 jaar. Creatief bezig zijn zit al van jongs af aan in mijn bloed en ik heb dan ook vele creatieve hobby’s zoals o.a. schilderen, kaarten maken, sieraden maken en bakken. Vanuit mijn passie voor ontwerpen, zowel digitaal als met de hand, ben ik in januari 2023 mijn eigen ontwerpstudio: Angelina’s Design Studio begonnen.

In mijn Design Studio ontwerp ik illustraties die ik vervolgens kan gebruiken voor verschillende doeleinden. Ik richt me voornamelijk op gepersonaliseerde kraamcadeaus en baby/kinderkamer decoratie.

In de webshop krijg je een idee van mijn stijl, mijn illustraties en de producten die ik aanbied. De illustraties ontwerp ik digitaal en daarnaast gebruik ik mijn Cricut snijplotter om de illustraties perfect uit te snijden. Ik hou ervan om iets moois te creëren, met een mooie kwaliteit en jou blij te maken met een uniek product!

Angelina’s Design Studio is nog volop in ontwikkeling en zal in het aankomende jaar steeds meer vorm gaan krijgen. Het assortiment van Kids Design zal steeds uitgebreider worden met meer nieuwe illustraties en ook nieuwe producten.

Heb je interesse in een bepaalde illustratie, maar op een ander artikel? Wil je iets op maat laten maken? Zoek je iets speciaals, mis je iets of wil je graag wat meer info of advies? Schroom niet om mij een berichtje te sturen. Er is veel mogelijk!

Voor nu is het tijd om een kijkje te nemen in mijn Winkel en je te laten inspireren door mijn unieke illustraties. Veel plezier en hopelijk mag ik iets moois voor jou maken!

Liefs,

Angelina